© 2016 Lisette. All rights reserved.

Koning Kraal en de wilde dieren

Koning Kraal is een bange koning! Hij durft niet op zijn troon te zitten, hij is bang er af te vallen. Hij durft niet in de klerenkast te kijken, hij is bang dat er spinnen zitten. Hij durft niet in zijn bed te liggen, hij is bang dat er monster onder zitten.

Raadsheer Wisa vindt dat het over moet zijn met de angsten van de koning. Hij adviseert de koning om iedere dag een wandeling door het wilde dierenbos te maken. Dan zal de koning wel genezen! Maar of de koning durft? Misschien als de kleuters hem een handje helpen dat het hem lukt….

De workshop is een unieke combinatie tussen theaterervaring en actief meespelen van de kleuters.

Maximaal aantal kinderen: 30
Leeftijd: 4 tot 6 jaar
Duur: 1 uur
Locatie: leeg lokaal of speellokaal

Voor informatie en boekingen of een vrijblijvende offerte:
Lisette van Gemert
contact@lisettevangemert.nl
06 – 405 13 130