© 2017 Lisette. All rights reserved.

Huismuis gaat op reis

Huismuis is echte huismuis, hij is het liefste thuis. Maar dan op een dag komt er post van héél ver weg. Een kaart van Liesje. ‘Hoi Huismuis, ik ben op vakantie in Spanje, kom je ook?’. Plotseling krijgt Huismuis de kriebels, naar Spanje, zo ver weg? O, nee dat durft hij niet. Of toch wel, als de kinderen een handje helpen durft Huismuis voor het eerst in zijn leven op reis te gaan.
In deze workshop gaan de kinderen toneelspelen. De workshop start met aantal spelopdrachten en het uitbeelden van op reis gaan. Dan luisteren en kijken de kinderen naar het verhaal van Huismuis, om vervolgens zelf als echte wereldreizigers in het verhaal mee te spelen.
Een workshop over vriendschap, reizen, durven en doen.

Maximaal aantal kinderen: 30
Leeftijd: 4 tot 6 jaar
Duur: 50 minuten
Locatie: leeg lokaal of speellokaal

Voor informatie en boekingen of een vrijblijvende offerte:
Lisette van Gemert
contact@lisettevangemert.nl
06 – 405 13 130