© 2020 Lisette. All rights reserved.

Sprookjessoep

Er was eens, lang, lang geleden…. Zoals alle sprookjes beginnen, zo begint ook onze schrijfster. Ze heeft één wens: een nieuw verhaal, een nieuw sprookje schrijven. Maar hoeveel ze ook haar best doet, het lukt maar niet om iets te verzinnen. Alles wat ze bedenkt is al een keer bedacht en nieuwe ideeën zijn ver te zoeken. Totdat ze in slaap valt en ze een nieuw verhaal droomt. Alle sprookjes worden samen één grote sprookjessoep, waarbij Roodkapje de wolf te slim af is, prinsessen prinsen wakker kussen en een overbezorgde moeder een lekker hapje wordt. En zoals alle sprookjes, aan het eind leven ze lang en…. gelukkig.

Voor deze voorstelling is het wenselijk om van tevoren de volgende sprookjes met de kinderen te lezen of voor te lezen: Roodkapje, Hans en Grietje, Doornroosje en De drie biggetjes.