© 2022 Lisette. All rights reserved.

Flo en Ko in de moestuin

Flo en Ko hebben een hobby! Ze gaan moestuinieren.

Beiden clowns hebben verschillende manieren waarop ze aan de slag gaan. Flo gaat direct aan het werk, Ko is liever lui dan moe. Flo plant het liefst 10 verschillende soorten groenten en ook nog bloemen erbij, Ko houdt alleen van sla in nette rijtjes. Na het zaaien is het wachten geblazen. Maar op het moment dat de plantjes beginnen te groeien beginnen de problemen. Flo krijgt ruzie met Willie Worm, Shelly Slak blijkt dol op sla en als het even waait, waaien de plantjes bijna weg. Flo en Ko doen er alles aan om de plantjes te beschermen en ondanks tegenslagen en teleurstellingen zijn ze uiteindelijk verheugd over hun oogst.

Een komische voorstelling over duurzaamheid en het plezier van je eigen eten kweken.