© 2020 Lisette. All rights reserved.

Jan Klaassen Poppenkast

Twee vrolijke verhaaltjes over Jan Klaassen in de natuur.

Jan Klaassen en de schat
Op een dag vind Jan Klaassen een schatkaart! Enthousiast gaat Jan Klaassen op zoek, hij droomt al over goud, zilver en bergen met diamanten. Daar zal hij Katrijn mee verrassen! Maar als de schatkaart eindigt in een veld vol bloemen raakt Jan Klaassen teleurgesteld. Alleen maar bloemen? Waar is de schat?
Een vrolijk verhaal over schatten en de echte rijkdom van het leven.

Jan Klaassen en de verdwenen Zilverreiger
Iedere dag gaat Jan Klaassen kijken naar de Zilverreiger. Jan Klaassen geniet van dit prachtige dier en hij brengt hem af en toe een lekker visje. Maar op dag is de Zilverreiger verdwenen. Verdwenen? Of gestolen?
Een spannend avontuur in de poppenkast.